Header Ads

Μια βόλτα στα εποχιακά καταστήματα λίγο πριν σηκώσουν ρολά

Αθήνα: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδών

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σηκώνουν ρολά τα εποχιακά καταστήματα σε μια από τις πιο περίεργες και δύσκολες Χριστουγεννιάτικες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας - παγκοσμίως.

Με την ευκαιρία της λειτουργίας τους, ο φακός της Eurokinissi και του Γιάννη Μιχάλη έκανε μια επίσκεψη σε καταστήματα της Αθήνας, ενώ ο Σωτήρης Τρυψάνης κατέγραψε τις ετοιμασίες σε εποχιακά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα και υπό τις τόσο δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού σε μια εποχή που έχουμε συνηθίσει να είναι τυλιγμένη με γιορτινή ατμόσφαιρα, οι ιδιοκτήτες των εποχιακών καταστημάτων δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν την λειτουργία τους. Συμπληρωματικά, οι εικόνες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνθέτουν ένα κολάζ στιγμών αυτών των, τόσο διαφορετικών από κάθε άλλη φορά, Χριστουγέννων που καλούμαστε να βιώσουμε φέτος.

Αθήνα: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδώνΑθήνα: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδώνΑθήνα: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδώνΘεσσαλονίκη: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδώνΘεσσαλονίκη: Αγορά Χριστουγεννιάτικων ειδών
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.