Header Ads

H ιστορία της καλλονής του American Idol που κινδυνεύει να μπει φυλακή για 40 χρόνια

Η ιστορία της Αντονέλα Μπάρμπα θα μπορούσε να καταλήξει όπως της πρωταγωνίστριας στο «Ένα αστέρι γεννιέται». Άλλωστε είχε όλα τα φόντα για να γίνει μεγάλη σταρ: πολύ όμορφη, με πολύ ωραία φωνή, ταπεινή καταγωγή και μια ξαφνική εκτόξευση στη δημοσιότητα μέσα από την έκτη σεζόν του American Idol, όπου εντυπωσίασε τόσο τον -συνήθως αδέκαστο- Σάιμον Κάουελ, ώστε να την υπερασπιστεί δημοσίως, όταν τα tabloids την περιέλαβαν σε ένα sex scandal. Γιατί η ωραία Αντονέλα, είχε ακόμα και αυτό το συστατικό της επιτυχίας, ένα σκάνδαλο τόσο μεγάλο ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και τόσο μικρό ώστε να μην της σκοτώσει το όνειρο.

Oι ημίγυμνες φωτογραφίες της μπροστά από το μνημείο πεσόντων του Β Παγκοσμίου Πολέμου ήταν μόνο η αρχή. Ένα sex video που κυκλοφόρησε λίγο μετά, στο οποίο εκείνη αρνήθηκε ότι πρωταγωνίστησε και η άφεση αμαρτιών από την ομάδα του American Idol, την είχε κάνει την απόλυτη σταρ του ριάλιτι ταλέντων πριν καν προκριθεί στους 12 φιναλίστ. Το έτος ήταν 2007 και λόγω της Αντονέλα ξεσηκώθηκαν πολλές αντιρατιστικές οργανώσεις. Την προηγούμενη σεζόν μια αφροαμερικανίδα είχε αποκλειστεί από το σόου λόγω γυμνών φωτογραφιών της, ενώ η Αντονέλα δεν υπέστη τέτοιες συνέπειες. Άλλωστε, προσέφερε τόσο μεγάλη τηλεθέαση, που αποφασίστηκε να γίνει μια εξαίρεση για χάρη της.

 Η Μπάρμπα είναι σήμερα 32 χρονών και έχει περιπέτειες με κυκλώματα ναρκωτικών, δικαιοσύνη και αστυνομία.

Η μελαχρινή καλλονή τελούσε χρέη κούριερ για ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, επιχειρώντας να παραδώσει ποσότητα 2 κιλών από θανατηφόρο συνθετικό οπιοειδές στη Βιρτζίνια. Συνελήφθη στις 12 Φεβρουαρίου

Είχε συλληφθεί και πάλι στις 11 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης Νόρφολκ, κατηγορούμενη για κατοχή περισσότερων από 100 γραμμάρια ηρωίνης με πρόθεση να το διανείμει. Είχε μείνει μόνο ένα μήνα κρατούμενη, αρνούμενη την κατηγορία και επιμένοντας ότι δεν ήξερε τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητό της

Στην πολιτεία του Κάνσας είχε επίσης συλληφθεί για κατοχή και εμπόριο μαριχουάνας, ενώ η αρχή της παραβατικότητας της Αντονέλα έχει καταγραφεί το 2011, όταν συνελήφθη να κλέβει προϊόντα μέσα από κατάστημα.

Τη δεκαετία μεταξύ του American Idol και των συλλήψεων της, η Αντονέλα Μπάρμπα δεν ήταν άπραγη καλλιτεχνικά. Συμμετείχε στην ταινία του 2017, All About the Money, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, τραγουδούσε σε μεγάλα στάδια πριν την έναρξη μεγάλων αγώνων, διαφήμιζε ισοτονικά ποτά και όταν δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά, προσπαθούσε να μείνει στα φώτα συμμετέχοντας στο αηδιαστικό παιχνίδι Fear Factor.

Το 2014, ήταν μεταξύ των τραγουδιστριών που επέλεξε η Unicef για την επανεκτέλεση του τραγουδιού Imagine.

Πέρσι μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, στην ενότητα «Where are they now?», όπου φιλοξενούνται όσοι έκαναν θόρυβο στο star system στο παρελθόν και πλέον έχουν εξαφανιστεί.

 Τώρα, έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από την καριέρα που τελικά δεν κατάφερε να κάνει. Η ωραία Αντονέλα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 40 ετών.

Η δεξιοτεχνία της στο πιάνο και το βιολί, ίσως της φανεί πιο χρήσιμη από κάθε άλλη φορά όταν περάσει την πόρτα της φυλακής. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.