Header Ads

Ο σύντροφος της Λίντσεϊ Βον διοργάνωσε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, η τούρτα της όμως επιφύλασσε μια έκπληξη

Με την τρίτη θέση στην κατάβαση στη σουηδική πίστα του Όρε η Λίντσεϊ Βον τις προάλλες αποχαιρέτισε τις κούρσες μια για πάντα.

Η κατά πολλούς «Βασίλισσα των Πλαγιών» άλλωστε στις αρχές του μήνα το ανακοίνωσε δημόσια: το σώμα της έχει καταστραφεί και την εκλιπαρεί να σταματήσει.

Η εβδομάδα της διάσημης αθλήτριας φαίνεται πως ήταν έντονη. Ξεκίνησε με ένα χάλκινο μετάλλιο και συνεχίστηκε με μια μοναδική έκπληξη που θα θυμάται για καιρό.

Τη μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή για την Βον διοργάνωσε ο σύντροφός της. Την Τρίτη το απόγευμα εκείνος την υποδέχτηκε μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο μπαλόνια και μια τούρτα σε σχήμα κατσίκας.

Ο Σούμπαν κατέγραψε σε βίντεο την αντίδραση της «συνταξιούχου» πια Λίντσεϊ όταν εκείνη επέστρεψε από τον αγώνα στο Όρε μετά από μια πτήση που διήρκεσε 18 ώρες.

Το βίντεο είδαν οι πάνω από 1 εκατομμύριο followers της στο twitter οι οποίοι σχολίασαν φυσικά την ασυνήθιστη τούρτα. Μια διακοσμητική κατσίκα περίμενε επίσης την αθλήτρια στο κρεβάτι της. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η Βον αντικρίζει το δώρο της και αρχίζει να γελά.

Τα δεκάδες μπαλόνια προορίζονταν για τη «συνταξιοδότηση» της 34χρονης αθλήτριας ενώ μερικά από αυτά έγραφαν: «Η καλύτερη όλων των εποχών».

Στην απίστευτη καριέρα της η Βον γέμισε το παλμαρέ της μεταξύ άλλων με ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2010, αλλά και 82 πρωτιές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι.

Η ελβετική τηλεόραση με αφορμή το γεγονός αποφάσισε να της κάνει μια πολύ συγκινητική έκπληξη μεταφέροντάς της ένα μήνυμα από τον φίλο της και επίσης θρυλικό αθλητή, τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Συγχαρητήρια για τη θαυμάσια καριέρα σου. Ξέρω ότι έχεις προσπαθήσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες για να είσαι έτοιμη. Σε σκεφτόμουν, σε παρακολουθούσα, είδα και την πτώση σου στο σούπερ γιγαντιαίο σλάλομ πριν λίγες ημέρες. Πραγματικά στενοχωρήθηκα. Καθόμουν με τα παιδιά μου και ήλπιζα για σένα. Ήθελα να σου πω: Μπράβο σου, μπορείς να είσαι περήφανη και ελπίζω να να μπορέσεις να απολαύσεις αυτή τη στιγμή, ακόμη κι αν για σένα είναι λίγο λυπηρό. Να προσέχεις», ήταν το μήνυμά του.

Εκείνη εμφανώς συγκινημένη απάντησε: «Ρότζερ είσαι ο καλύτερος. Θα έρθω στο Ουίμπλεντον και θέλω να δω μια καλή επίδοση από σένα. Ανυπομονώ να πάμε για σκι με τα παιδιά σου, θα είναι τέλεια. Σ′ αγαπώ, ευχαριστώ».

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.