Header Ads

Γρεβενά: Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε»

Γρεβενά: Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε»

Τους πρώτους 13 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε», Δημοσθένης Κουπτσίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αίγλη».

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την σειρά παρουσίασης είναι οι Χαλάτσογλου Χαρά, Τσιαρσιώτη Παναγιώτα, Γεωργίτση Μαρία, Τσακστάρας Αθανάσιος, Νασίκας Ιωάννης, Καραγιάννης Γεώργιος, Κουταλής Κωνσταντίνος, Καλαϊτζίδης Σάββας, Παυλόγλου Ιωάννης, Μαγιάννης Ιωάννης, Μπαλάφας Χρήστος, Ταμπούκας Αδάμ και Παπακώστας Γεώργιος.

«Το ψηφοδέλτιό μας το στελεχώνουν άτομα με εμπειρία  και  έντονη παρουσία στην τοπική κοινωνία αλλά και άτομα νέα με όραμα και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας τόνισε στην σύντομη ομιλία του ο Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ενώ στη συνέχεια  κάλεσε τους πολίτες των Γρεβενών να στηρίξουν την εκ νέου υποψηφιότητά του στο Δήμο Γρεβενών «για να φέρουμε όπως τόνισε ξανά το χαμόγελο στα χείλη μας, για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες» και συνέχισε «για εμάς δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ο στόχος είναι κοινός και είναι ένας το μέλλον του Δήμου μας. Γιατί για εμάς πάνω απ όλα είναι τα Γρεβενά».

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1415342
Από το Blogger.