Header Ads

Ποια είναι η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή του Blockchain

Η πιο πολυσυζητημένη συνδιάσκεψη Βlockchain και κρυπτονομισμάτων της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι γεγονός. Και φιλοξενεί τα καλύτερα ονόματα της διεθνούς σκηνής. Και γίνεται στις 20 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Γιατί αυτό είναι σημαντικό για εμάς;

Γιατί για πρώτη φορά ο Έλληνας καθηγητής Γιάννης Εμίρης θα είναι στην σκηνή του συνεδρίου μιλώντας για την καινοτομία και τις δράσεις της ομάδας του Pythagoras Systems. Γιατί μια ελληνική ομάδα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Tom Lee και τον Tim Draper!

Είναι σημαντικό γιατί η διοργάνωση αυτή με τίτλο “Blockchain Economy Istanbul Summit” συνεργάζεται με επενδυτές, επιχειρηματίες και επαγγελματίες και δημιουργεί ένα ρεύμα για την δημιουργία ατζέντας επόμενων στόχων μέσω της συζήτησης για την κατάσταση της τρέχουσας αγοράς των κρυπτονομισμάτων.

Πολλοί ειδικοί θα είναι παρόντες για να αναλύσουν θέματα όπως:

  • Το μέλλον των πληρωμών με κρυπτονομίσματα.
  • Τεχνητή νοημοσύνη και ανθρώπινα οικοσυστήματα.
  • Επαναπροσδιορισμός της ανθρώπινης αξίας: Μια νέα εποχή εξατομικευμένης οικονομίας.
  • Άτομα εναντίον εξουσίας: Μετατόπιση μακριά από την κεντρική διαχείριση.
  • Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα: Ποιο είναι το επόμενο βήμα των επενδυτών;
  • Κατανόηση των Οικονομικών Κρίσεων: Οικονομικό Σύστημα βασισμένο σε Blockchain.

Γίνεται προφανές πως οι εξελίξεις τρέχουν. Και πολλά από τα θέματα αυτά αφορούν και την χώρα μας. Για αυτό και είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε εκπροσώπηση σε ένα συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς.

Η εξωστρέφεια πρέπει να είναι ένας βασικός πυλώνας για την εξέλιξη και ανέλιξη της Ελληνικής οικονομίας. Και καινοτόμες δράσεις και ιδέες όπως αυτές είναι σίγουρα ένας από τους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε ως κοινωνία.

Π. Θαγόρας
Από το Blogger.