Header Ads

ΑΣΕΠ: Με τον οβελία θα έρθουν και τα αποτελέσματα της 3Κ

photo: Eurokinissi

Για τον Απρίλιο και αν αναμένεται να ανακοινώσει το ΑΣΕΠ την οριστική λίστα με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ για τον διαγωνισμό στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων της χώρας με την διάσημη, πλέον προκήρυξη 3Κ.

Αν και η τελευταία επίσημη ενημέρωση από το ΑΣΕΠ ήταν ότι η οριστική λίστα με τους επιτυχόντες θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο τελικά για άλλη μια φορά η διαδικασία ελέγχου των 100.000 και πλέον αιτήσεων θα καθυστερήσει για κάποιους μήνες ακόμη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο κλείνει ένας χρόνος από την έναρξη της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Την ίδια στιγμή στους δήμους υπάρχει πρόβλημα με τους προσωρινούς επιτυχόντες καθώς έχουν διαπιστωθεί δεκάδες πλαστά έγγραφα από τις υπηρεσίες των δήμων. Μάλιστα πολλοί δήμαρχοι έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τυχών επιπτώσεις που μπορεί να έχουν από την όλη υπόθεση. Επιπλέον κάποιοι από τους προσωρινούς επιτυχόντες, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι στην οριστική λίστα, έχουν φύγει από τις υπηρεσίες καθαριότητας προκαλώντας προβλήματα δυσλειτουργίας τους.

Διαβάστε επίσης: Επίδομα ενοικίου 2019: Ποια μέρα ανοίγει η πλατφόρμα για να κάνετε αίτηση

Διαβάστε επίσης: ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει το Α21 στο Taxisnet για το 2019

Γιώργος Μανουσακάκης
Από το Blogger.