Header Ads

Προκήρυξη ΣΟΧ 2/20149 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Θεσσαλονίκη

Προκήρυξη ΣΟΧ 2/20149 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Θεσσαλονίκη

Προκήρυξη ΣΟΧ 2/20149 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην ΔΕΠΘΕ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της ΔΕΠΘΕ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΟΧ2/2019 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ωράριο πρωτοκόλλου καθημερινές 08:00 – 15:00), είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Νικολάου Γερμανού 1, Τ.Κ 54621, Θεσσαλονίκη, Γραμματεία Πρωτοκόλλου (υπόψη επιτροπής ΣΟΧ/2019). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εκπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310- 261100 κα Ε. Σαλώνη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 25/02/2019. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης καθώς και τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΟΧ2/2019 στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΘΕ (www.fm100.gr) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης στο δημαρχιακό μέγαρο.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.