Header Ads

Η Δυτική Μακεδονία στην τουριστική έκθεση Μόσχας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση MITT 20-23 Μαρτίου 2013 ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Η ΜΙΤΤ Μόσχας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, ενώ κάθε χρόνο την έκθεση παρακολουθούν πάνω από 80.000 άτομα μέσα σε τέσσερις μέρες

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που θα αφιχθούν στην Ελλάδα φέτος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο καθώς γίνονται προσπάθειες για την ταχύτερη έκδοση βίζας.


Την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης

και μέλος του Δ.Σ κ. Χρήστος Ευαγγέλου, ο Δήμαρχος Καστοριάς και αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ κ. Μαρία Τσακνάκη. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε και η αποστολή της ΕΔΗΚΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Ευαγγέλου με σκοπό την προώθηση της Δυτικής Μακεδονίας ως γουνοποιητικό κέντρο.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Φιλώτας Ταλιδης τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια προβολής της Δυτικής Μακεδονίας στην Ρωσία ακόμη πιο οργανωμένα το 2014 διότι στο περίπτερο του ΕΟΤ δεν μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας αφού μπορούσαμε να νοικιάσουμε μόλις 7 τμ και έπρεπε να ακολουθούμε με θρησκευτική ευλάβεια του κανόνες που θέτει o EOT κάθε φορά ως προς την θέση και την αισθητική του περιπτέρου μας.


Από το Blogger.