Header Ads

Ski Cross στη Βίγλα την Κυριακή

Τον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα ski cross ανοιχτής συμμετοχής προκήρυξε η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου.

Έχει αθλοθετηθεί ένα αγώνισμα SKI και SNOWBOARD CROSS για την Κυριακή 31 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ΗΡΑ. Πρόκειται για ένα πολύ θεαματικό αγώνισμα μια και είναι από τα λίγα αγωνίσματα αλπικού σκι ομαδικής εκκίνησης (ανά τετράδα αθλητών).

Ο αγώνας διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και αποτελεί πλέον γεγονός της χρονιάς για την Φλώρινα μια και είναι πολύ δημοφιλής με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους Χιονοδρόμους και Snowboarders ανεξαρτήτου ηλικίας. Συστήνεται όμως σε όσους θέλουν να συμμετέχουν ότι απαιτείται επίπεδο άνω του μετρίου για να ανταπεξέλθουν στον αγώνα με ασφάλεια.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί βάση των διεθνών προδιαγραφών του αγωνίσματος και στην διοργάνωση του θα συμμετέχουν ο ΣΟΧ Φλώρινας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου έχει αθλοθετήσει χρηματικά έπαθλα και μετάλλια για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής θα λάβει το ποσό των 1000 Ευρώ, ο δεύτερος το ποσό των 250 Ευρώ και ο τρίτος μια ετήσια κάρτα για την νέα Χιονοδρομική χρονιά (2013-2014).

Όλοι οι φίλοι του σκι και του snowboard είναι προσκεκλημένοι για υποστηρίξουν τους αθλητές και να απολαύσουν έναν θεαματικό αγώνα και μια αξέχαστη εμπειρία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε 2385045800
Από το Blogger.