Header Ads

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σύλληψη πέντε ατόμων στην Πτολεμαΐδα

Στις 28-03-2013 το βράδυ, στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς (δύο 31χρονους και έναν 30χρονο) και δυο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας (25 και 28 χρονών) για πώληση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και έναν 16χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης , συνελήφθησαν οι δυο από τους ημεδαπούς (ο 30χρονος και ο ένας 31χρονος) την ώρα που επιχειρούσαν να πουλήσουν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (βάρους 276 γραμμαρίων), την οποία είχαν νωρίτερα προμηθευτεί από τον 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ακολούθως συνελήφθη.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης αναζητήθηκε ο 25χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε νωρίτερα προμηθεύσει τον 28χρονο με την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών και αφού εντοπίστηκε μαζί με τον ανήλικο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, συνελήφθη.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των 31χρονων βρέθηκαν κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκαν δύο ναρκωτικά χάπια.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τετρακόσια εβδομήντα τρία (473) γραμμάρια κάνναβης,
τρία (3) χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών
ένας (1) κάλυκας πυροβόλου όπλου
πέντε (5) κινητά τηλέφωνα
μια (1) μεταλλική θήκη πούρου που περιείχε κάνναβη και
μία (1) ζυγαριά ακριβείας.

Οι αλλοδαποί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Οι ενήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο ανήλικος συλληφθείς κατόπιν εντολής της κυρίας Εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος.
Από το Blogger.