Header Ads

ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε φωτογραφίες από το λεγόμενο «οστεοφυλάκιο» της Πτολεμαΐδας!

Οστεοφυλάκιο Νεκροταφεία Πτολεμαΐδα
Κάπου είχαμε ακούσει ότι αν θες να μάθεις στα γρήγορα πόσο πολιτισμένη είναι μια πόλη, πρέπει να πας κατευθείαν στα νεκροταφεία της. Από την κατάσταση που επικρατεί εκεί, θα καταλάβεις τα πάντα. Στην περίπτωσή μας αυτό ισχύει και για τα νεκροταφεία και για το οστεοφυλάκιο.

Σήμερα, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας δημοσίευσε φωτογραφίες από το λεγόμενο «οστεοφυλάκιο» της Πτολεμαΐδας. Οι φωτογραφίες είναι ντροπιαστικές για την πόλη μας.


Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Κίνηση:
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 21-01-2013 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο.Επίσης στην κατάληψη του γραφείου της Δημάρχου στις 01-03-2013 απο τον συνδημότη μας Φώτη Κωνσταντινίδη είχε κληθεί ο πρόεδρος της ΚΙΝΗΣΗΣ όπου και εξέθεσε τις θέσεις της ΚΙΝΗΣΗΣ.Η Δήμαρχος μόνο...άκουσε και επειδή στις 13-03-2013 υπάρχει δίκη απο 4 οικογένειες με ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου για τις εκταφές των τεσσάρων οικογενειών,η Δήμαρχος χωρίς ΝΤΡΟΠΗ!!!!Έβαλε σαν 15ο θέμα επικαιροποιήση κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων που είχε περάσει απο το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23-06-2005 (κανονισμός που δεν είχε ισχύσει ΠΟΤΕ,γιατί αφορούσε τα νέα κοιμητήρια) στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 05-03-2013.Ο αγώνας συνεχίστηκε απο τον πρόεδρο της ΚΙΝΗΣΗΣ και στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αλλά....ο κανονισμός πέρασε και θα ισχύει και σε όλα τα υπάρχοντα κοιμητήρια του Δήμου Εορδαίας.Όποιος κατάλαβε....κατάλαβε....Σε λίγο θα αρχίσουν τα χαράτσια για τους τάφους....για να αναγκαστούν οι δημότες να δεχτούν τις εκταφές....ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣ !!!!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Οστεοφυλάκιο Νεκροταφεία Πτολεμαΐδα

Οστεοφυλάκιο Νεκροταφεία Πτολεμαΐδα

Από το Blogger.