Header Ads

Κοζάνη: Τριήμερο παραστάσεων για την ενδοοικογενειακή βία από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο

καλλιτεχνικό γυμνάσιο Κοζάνης

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης δημιουργήθηκε 2018-2019. Κατά το σχολικό έτος 2023- 2024 λειτουργούν δύο τμήματα σε κάθε τάξη του Γυμνασίου και ένα τμήμα σε κάθε τάξη του Λυκείου. Στο σχολείο φοιτούν φέτος 157 μαθητές.

Λειτουργούν τρεις Καλλιτεχνικές Κατευθύνσεις για κάθε τάξη: 1) Η καλλιτεχνική κατεύθυνση Εικαστικών, 2) η καλλιτεχνική κατεύθυνση Θεάτρου- κινηματογράφου, 3) η καλλιτεχνική κατεύθυνση Χορού. Αντίστοιχα λειτουργούν τρία εργαστήρια: εργαστήρι Θεάτρου, εργαστήρι Θεάτρου/Κινηματογράφου, δύο εργαστήρια Εικαστικών, δύο εργαστήρια Χορού.

Τo Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης διοργανώνει από 22 έως και 24 Μαΐου παραστάσεις θεάτρου στις αίθουσες του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20.00, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, η Α’ και Β’ Γυμνασίου της κατεύθυνσης Θεάτρου.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 19.00, στην Εναλλακτική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, η Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου της κατεύθυνσης Χορού και Β’ Γυμνασίου και Β’ Λυκείου της κατεύθυνσης Θεάτρου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 20.30, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, η Γ’ Γυμνασίου, η Α’ και η Β’ Λυκείου της κατεύθυνσης Θεάτρου.

Ρεπορτάζ Δ. Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.