Header Ads

Π. Κουκουλόπουλος: Οι Δυτικομακεδόνες είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι κ. Μητσοτάκη

p-koukoulopoulos-stin-olomeleia-tis-voulis-stin-kanonikotita-tis-kyvernisis-agnoeitai-i-nea-genia-o-megalos-chamenos-tis-krisis1

«Κάθε καλόπιστος πολίτης κάτοικος της περιοχής, ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη  αναρωτήθηκε μήπως ο πρωθυπουργός μπέρδεψε τον τόπο μας με κάποιο άλλο;», αναρωτιέται σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ στην περιοχή.

Και προσθέτει ο κ. Κουκουλόπουλος: «Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξε ούτε μια αναφορά στις τραγικές συνέπειες της δικής του απολιγνιτοποιησης που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια οδηγώντας στην ερημοποίηση της περιοχής. Ο τόπος μετατρέπεται επίσημα σε πρίζα για φωτοβολταϊκά, χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, ο σιδηρόδρομος σχεδιάζεται για το 2044 και η αποκατάσταση εδαφών σε ορίζοντα άγνωστο, η κρίση στη γούνα περιμένει μάταια κυβερνητικές πρωτοβουλίες, το μέλλον των τηλεθερμάνσεων είναι αβέβαιο και η αυτοδιοίκηση όπως και τα επιμελητήρια έχουν αποκλειστεί από το σχέδιο «δίκαιης μετάβασης».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.