Header Ads

Κοζάνη: Ένα μήνα μετά ταυτοποίησαν τον δράστη απάτης σε βάρος 78χρονης – Την έπεισαν να τους παραδώσει 30.000 ευρώ

peripoliko Makryxori

Ένας 33χρονος είναι ο δράστης απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σε περιοχή της Κοζάνης. Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας, ώστε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης να καταφέρουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που παρέλαβε από την 78χρονη 30.000 ευρώ, προκειμένου να υποβληθεί – όπως την έπεισαν – η κόρη της άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, η 78χρονη κατήγγειλε ότι στα τέλη Απριλίου άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, υποδυόμενος τον γιατρό νοσοκομείου και από κοινού με άγνωστη γυναίκα, η οποία προσποιήθηκε ότι ήταν η κόρη της, με το πρόσχημα της άμεσης χειρουργικής επέμβασης της κόρης της, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, που παρέδωσε σε άγνωστο άνδρα.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου ο οποίος παρέλαβε το χρηματικό ποσό από την 78χρονη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.