Header Ads

Φλώρινα: Γ. Σακελλαρίδης “Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους αξία για τον πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό τομέα της χώρας”

ypopsifioi neas aristeras florina

Οι ευρωεκλογές έχουν την δική τους αξία και για το πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, τομέα της χώρας“, τόνισε από τη Φλώρινα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου υποψηφίων Ευρωβουλευτών στην Δυτική Μακεδονία.

Επεσήμανε δε ότι “η ακρίβεια συνεχίζει και καλπάζει. Υπάρχει κοινωνική δυσαρέσκεια και είναι η ώρα να εκφραστεί και σε πολιτικό επίπεδο η δυσαρέσκεια αυτή όπως στις ευρωεκλογές. Η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι ένα ισχυρό μήνυμα από τον ελληνικό λαό ότι αυτή η πολιτική στη χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει. Η ενίσχυση των δυνάμεων της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές είναι σίγουρη“.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θέμης Άμπλας, επεσήμανε ότι, “η ακρίβεια και η έλλειψη συλλογικών συμβάσεων απασχολούν τους εργαζόμενους συνεχίζουν και παράγουν προβλήματα. Προϋπόθεση και ζητούμενο μας είναι η επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και κατώτατου μισθού“.

Τέλος η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ινώ Σιώζου αναφερόμενη στη μετά λιγνίτη εποχή σημείωσε πως, “βιώνεται το μη σχέδιο της κυβέρνησης για την μετάβαση στη μετά λιγνίτη εποχή. Στο ευρωκοινοβούλιο λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις που αφορούν αυτό το ζήτημα”, υπογραμμίζοντας πως, “η ευρύτερη οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν είναι ευνοϊκή. Στη χώρα υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας και πολιτικό κενό. Η Νέα Αριστερά οφείλει να καλύψει αυτό το πολιτικό κενό. Οι ευρωεκλογές είναι μια καλή αφορμή και ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κόσμο και να τους ενημερώσουμε για τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας“.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.