Header Ads

Κοζάνη: Εκδήλωση «Ο δικός μου καρκίνος του μαστού»

ekdilosi_karkinopathon

Εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού διοργανώνουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης και το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα «Κοβεντάρειο», τρεις γυναίκες από την Κοζάνη, η Βερόνικα Καρυπίδου, η Αναστασία Μάρσαλ και η Φανή Δινοπούλου, οι οποίες πάλεψαν και ξεπέρασαν τον καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν στην εκδήλωση και θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους.  

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Ειδικός Χειρουργός Μαστού Δημήτρης Κοκκώνης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Ιωάννα Κωσταρέλλα. Θα προηγηθεί, στις 19:00, μουσική πορεία.

Οι συγκεντρωμένοι έχοντας ως προπομπό τη «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν από τον «Ιπποκράτη» και θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία όπου θα φωταγωγηθούν το Δημαρχείο και το καμπαναριό στο χρώμα της παγκόσμιας καμπάνιας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.