Header Ads

Δ. Μακεδονία: Συνοδευτικές Δράσεις για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

τεβα

Συνοδευτικές δράσεις κοινωνικής ένταξης και συμβουλευτικής των ωφελούμενων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους, που περιλαμβάνουν, αθλητικές δράσεις για παιδιά,  υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ως Επικεφαλής Εταίρος των Κοινωνικών Συμπράξεων του ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» και σε συνεργασία με τις Περιφερειακές ενότητες. 

Την Κυριακή 29/10/2023 στις 11:00 στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί αθλητική εκδήλωση με παιδική Zumba. Τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών, αλλά και τα παιδιά που θα παρευρίσκονται στο χώρο, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, χορεύοντας με ψυχαγωγική μουσική. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 1,5 ώρα και στο τέλος θα μοιραστούν στα παιδιά και βεβαιώσεις συμμετοχής με μορφή βραβείου.

Στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 16:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (νέο δημοτικό πάρκο), θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, βασισμένο στο παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο, τη Χρυσής Γιάντσιου «Η Χαλαμπώ και η Λαλού τις περιπέτεις του Νότου» .

Η είσοδος για τα παιδιά και τους γονείς είναι ελεύθερη.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.