Header Ads

Kοζάνη: Η Κ. Βέττα για κατάργηση νόμου για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής

αρχείο λήψης (1)

Με διάταξη που περιλαμβάνεται σε άρθρο νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη 1.3.2023 στη Βουλή, καταργείται η προβλεπόμενη νομική διάταξη για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής.

Σε δήλωσή της η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Καλλιόπη Βέττα αναφέρει ότι “η κατάργηση… αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, δεν έχουν καμία ευαισθησία ούτε για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ούτε για την βούληση των πολιτών. Κανένας σεβασμός στην απόφαση του Σ.τ.Ε. που υποχρέωνε την κυβέρνηση να υλοποιήσει τα νομικά προαπαιτούμενα, αλλά, κυρίως, κανένας σεβασμός στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής που προέκρινε τη λύση της μετεγκατάστασης”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., καταλήγει η βουλευτής Κοζάνης, “δεσμεύεται ότι η υπόθεση της μετεγκατάστασης δεν έχει κλείσει: σε πλήρη συνεργασία και συνεννόηση με μια δημόσια Δ.Ε.Η. θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα, με την βούληση της τοπικής κοινωνίας να έχει πρωτεύουσα σημασία στη λήψη των αποφάσεων”.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.