Header Ads

Δυτική Μακεδονία: Δέκα υποτροφίες για web development

Δέκα δωρεάν υποτροφίες σε νέους, κατοίκους της Ελλάδας, που ζουν εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, προσφέρει το μη-κερδοσκοπικό σχολείο προγραμματισμού Social Hackers Academy, σε συνεργασία με το Helidoni Foundation και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) στηρίζοντας την πρωτοβουλία, διασφαλίζει προτεραιότητα στις αιτήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι υποτροφίες είναι για το 21ο Full Stack Web Development Course, που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2023. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί εφτά μήνες, με απαιτούμενη παρακολούθηση 20 ωρών την εβδομάδα, διαδικτυακά, στην αγγλική γλώσσα.

Σε αυτό το διάστημα, όλοι/ες οι επιμορφούμενοι/ες, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βάσει του δικού τους ωραρίου, μαθαίνουν πώς να δημιουργούν ιστοσελίδες και web applications, δεξιότητες περιζήτητες στην αγορά εργασίας, ενώ το Social Hackers Academy, προσφέρει εγγύηση εργασίας (job guarantee) σε όλους/ες τους/τις απόφοιτους του προγράμματος, που σημαίνει ότι μετά την αποφοίτηση θα είναι στο πλευρό των μαθητών/τριών για να τους βοηθήσουν μέχρι να βρουν εργασία.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 8/1/2023 (βρείτε εδώ τη σχετική φόρμα)

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, ενώ για τηλεφωνική επικοινωνία λειτουργεί το 2385101446 (καθημερινές, 10:00-15:00)

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.