Header Ads

Δ. Μακεδονία: Αθλητικά

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Φίλαθλο Σωματείο «Αναγέννηση Εράτυρας» διεξάγονται σήμερα Τρίτη 27/12  από τις 11:00 στο κοινοτικό κατάστημα Εράτυρας.  Η διοίκηση της ομάδας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου να ψηφίσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

  • Διεξάγεται αύριο Τετάρτη 28-12-22 στις 15:00, το εξ αναβολής παιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής – Δαναοί Κοζάνης, για την  1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δεύτερης κατηγορίας, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης.
  • Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022  ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της Γ’ φάσης Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, μεταξύ του ΠΑΟ Κοίλων και του Μακεδονικού Φούφα. Το παιχνίδι θα γίνει στο Λιάπειο γήπεδο και θα αρχίσει στις 17:00. Ήδη στα ημιτελικά έχουν προκριθεί η ΑΕΠ Κοζάνης που νίκησε με 2-1 τον Μακεδονικό Κοζάνης και το Βελβεντό που είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Αθλητικού Ομίλου Κρόκου. Δεν ορίστηκε ημερομηνία για το τέταρτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, μεταξύ του Μακεδονικού Σιάτιστας και της Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.