Header Ads

Πτολεμαΐδα: Φοιτητές του τμήματος Εργοθεραπείας κοντά στα παιδιά ΑΜΕΑ

Το τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, που λειτουργεί στην Πτολεμαίδα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τους φοιτητές με θέμα «Η ιστορία του Συλλόγου και η έννοια του Εθελοντισμού».

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του τμήματος Εργοθεραπείας πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες πλαισίωσαν και ως εθελοντές στον Σύλλογο και συνεχίζουν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να εγγράφονται νέοι.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, θα επιχειρήσουν, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις οι: Κατερίνα Κατσιάνα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Εργοθεραπείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Στέλιος Αντωναρίδης, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Όλγα Ντέλλα, πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Τσουτσίδης, εθελοντής του Συλλόγου, Αχιλλέας Τσακιλτσίδης, εθελοντής δρομέας, μαραθωνοδρόμος και οι εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.