Header Ads

ΑΣΕΠ 5Κ2022: Νέοι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν δικαιολογητικά για θέσεις που δεν καλύφθηκαν

ΑΣΕΠ 5Κ2022: Νέοι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν δικαιολογητικά για θέσεις που δεν καλύφθηκαν

Το ΑΣΕΠ καλεί εκ νέου υποψήφιους να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για την προκ΄΄ηρυξη 5Κ2022 για 17 προσλήψεις.

Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 29/6-8-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, δεκαεπτά (17) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) (Υπουργείο Υγείας) και στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή),

το ΑΣΕΠ καλεί

τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης, οι οποίοι, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στο Β΄ Στάδιο αρχίζει την 27η Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 και λήγει τη 10η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.
Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά στο Β΄ Στάδιο τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψηφίων παρουσιάζεται σε Γράφημα, ο αριθμός των επισκέψεων ανά ώρα της ημέρας στον Κόμβο του ΑΣΕΠ (ενδεικτικά παρατίθεται η κίνηση τον μήνα Νοέμβριο για τα έτη 2022 και 2021).

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4):

Από 27 Δεκεμβρίου 2022 έως και 8 Ιανουαρίου 2023:

Τις εργάσιμες ημέρες:

* Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00

Από 9 Ιανουαρίου 2023:

Τις εργάσιμες ημέρες

* Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

* Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ #ΥΠΟΒΟΛΗ #ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.