Header Ads

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πόσο πιθανή είναι η παράταση

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πόσο πιθανή είναι η παράταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, παράταση στην προκήρυξη 2Γ2022 του ΑΣΕΠ θα εξεταστεί μόνο στην περίπτωση που εμφανιστούν με προβλήματα στο σύστημα και θα είναι μόνο για λίγες ώρες.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για όποιον επιθυμεί να κάνει αίτηση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της χρονιάς μέσω ΑΣΕΠ για χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Έως τώρα, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και έχουν υποβληθεί περίπου 90.000 αιτήσεις καθώς από χθες υποβλήθηκαν σχεδόν 14.000.

Στο ενδεχόμενο να δοθεί παράταση πηγές του ΑΣΕΠ επισημαίνουν πώς αυτή θα δοθεί μόνο σε περίπτωση που παρατηρηθούν προβλήματα με τη διαδικασία των αιτήσεων και το πληροφοριακό σύστημα αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι ολιγόωρη για να προλάβουν όσοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την αίτηση τους και να τη στείλουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι θα «αναμετρηθούν» για 5.124 κενές θέσεις εργασίας που κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα ως εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) - 3.502 θέσεις
Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) - 1.565 θέσεις
Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) - 57 θέσεις

Στην προκήρυξη ζητούνται 31 ειδικότητες ΠΕ και 21 ειδικότητες ΤΕ. Στους 52 αυτούς κλάδους περιλαμβάνονται και δύο κωδικοί για θέσεις διοικητικών υπαλλήλων (ΠΕ και ΤΕ) για τις οποίες μπορούν να διαγωνιστούν όλοι όσοι έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία ΠΕ η ειδικότητα «ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών / ΠΕ Διοικητικό Οικονομικών / Διοικητικών / ΠΕ Διοικητικού Προξενικού», με κωδικό θέση 407, κάνει δεκτό οποιοδήποτε Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής.

Παρόμοια, η κατηγορία «ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών / ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού / Διοικητικού / Διοικητικού Οικονομικού» κάνει επίσης δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε Τμήματος ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.