Header Ads

Πτολεμαΐδα: Ολοταχώς για την Εμποροπανήγυρη (17-21 Σεπτεμβρίου)

Προετοιμάζεται η Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας που και φέτος θα διεξαχθεί στο χώρο δίπλα από το Σχολικό συγκρότημα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου από τις 17- 21 Σεπτεμβρίου, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στο στήσιμο  της, με τον Δήμο Εορδαίας να προσφέρει έκπτωση 50%, ως προς τη διάθεση των χώρων, στους εκθέτες.

Σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Άννα Καίδου, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από  τους ενδιαφερόμενους είναι σε εξέλιξη και συντελείται στα γραφεία του Δήμου Εορδαίας με την προσέλευση των εκθετών να είναι ικανοποιητική και αναμένεται να ενταθεί έως και την ημέρα έναρξης της Εμποροπανήγυρης, γιατί, αρκετοί εκθέτες βρίσκονται σε εμποροπανηγύρεις άλλων περιοχών. Ως προς τις υπηρεσίες που θα παρέχει ο Δήμος Εορδαίας, αποφασίστηκε η τοποθέτηση μεγάλων κάδων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση και των επισκεπτών, συνεχής καθαριότητα και καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, θα τοποθετηθούν έξι χημικές τουαλέτες και άλλες δύο για τα ΑΜΕΑ.

Τέλος υποστηρίζει ότι η Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας  είναι η φθηνότερη συγκριτικά με εκείνες άλλων πόλεων γι’ αυτό και καλεί τους κατοίκους να τη στηρίξουν

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.