Header Ads

Πυροβολισμοί, γκαζάκια και στο βάθος οπαδικές διαφορές

AT ZΩΦΓΡΑΦΟΥ

Δύο νεαρούς, 22 και 21 ετών συνέλαβαν τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας και τους κατηγορούν ότι κρύβονται πίσω από την εμπρηστική επίθεση σε είσοδο πολυκατοικίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τα κίνητρά τους να είναι οι οπαδικές διαφορές.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, στόχος τους η πολυκατοικία όπου διαμένει ένας νεαρός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος -δύο ημέρες πριν από την τοποθέτηση του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού- συμμετείχε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον ενός 32χρονου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο είχαν τραυματίσει πυροβολώντας τον.

Οι δύο συλληφθέντες, όμως, φαίνεται πως έκαναν λάθος και τοποθέτησαν τα γκαζάκια σε διπλανή πολυκατοικία, όπου μάλιστα μένει αστυνομικός και στην αρχή θεωρήθηκε ότι εκείνος ήταν ο στόχος. Με τη συνδυαστική έρευνα των δεδομένων, όμως, τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας βρήκαν την άκρη του νήματος και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Στην οικία του 22χρονου, μαχαίρι, πολυεργαλείο σουγιάς, επτά φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ζευγάρι χειροπέδες, δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης
στην οικία του 21χρονου, δύο σουγιάδες.

Ως κίνητρο και στα δύο περιστατικά οι αρχές βλέπουν τις οπαδικές διαφορές, παρόλο που όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μέλη συνδέσμου φιλάθλων της ίδιας ομάδας.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.