Header Ads

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG

Η σεζόν των βραβείων έμοιαζε σαν να ξεκίνησε επίσημα με τα βραβεία Screen Actors Guild 2022 το βράδυ της Κυριακής, καθώς οι υποψήφιοι και οι παρευρισκόμενοι «έσταζαν» αίγλη στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, καινοτόμησε εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού. Επίσης, κράτησε αποστάσεις από τα Βραβεία των Χρυσών Σφαιρών που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο, χωρίς φανφάρες — η τελετή δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά, δεν έγιναν σχόλια σχετικά με το κόκκινο χαλί και οι νικητές απλώς ανακοινώθηκαν στο Twitter.

Για να παραστούν στην απονομή των βραβείων SAG την Κυριακή, οι προσκεκλημένοι έπρεπε να παρουσιάσουν πιστοποιητικό κατά της COVID-19 , κάτι που οδήγησε σε μια αξιοσημείωτη ακύρωση ( ο 62χρονος ηθοποιός Φόρι Τζ. Σμιθ δήλωσε ότι δεν θα παραστεί καθ′ ότι ανεμβολίαστος), αλλά δεν φαινόταν να δημιουργεί πρόβλημα για τους περισσότερους από τους εκπροσώπους του Χόλιγουντ. Οι συμμετέχοντες έπρεπε επίσης να παρουσιάσουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ PCR εντός 48 ωρών από το συμβάν, καθώς και αρνητικό  rapid test την ίδια μέρα. 

Δείτε όλες τις εμφανίσεις πιο κάτω: 

Λαβέρν Κοξ

,

Lady Gaga

Τζάρεντ Λέτο

Αριάνα Ντεμπόουζ

Ριζ Γουίδερσπουν

Σάλμα Χάγιεκ

Σελένα Γκόμεζ

Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Κίρσεν Ντανστ και Τζέσε Πλέμονς

Τζέσικα Τσαστέιν

Κέρι Γουάσινγκτον

Αντριου Γκάρφιλντ

Κέιτ Μπλάνσετ

Τζέρεμι Στρογκ

Σύνθια Ερίβο

Χαβιέ Μπαρδέμ

Ελεν Μίρεν

Χάιλι Στάινφιλντ

Τζουλιάνα Μάργκουλις

Ντέιβιντ Ντιγκς 

Αλεξάντρα Νταντάριο

Σάρα Ο

Ελ Φάνινγκ

Οσκαρ Αϊζακ

Τζανγκ Χο-γιον

Πάιπερ Περάμπο

Βανέσα Χάντζενς

Φραν Ντρέσερ

Λιν-Μανουέλ Μιράντα

Χάνα Αϊνμπίντερ

SANTA MONICA, CALIFORNIA - FEBRUARY 27: Hannah Einbinder attends the 28th Annual Screen Actors Guild Awards at Barker Hangar on February 27, 2022 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Κλαρκ Κλέμονς Χόπκινς

Μάντλιν Μπρούερ

Τζανίνα Γκαβανκάρ

Κιμ Τζου-ριουνγκ 

Τζ. Σμιθ - Κάμερον

Μάρλι Μάτλιν

Αμάντα Μπρούγκελ

Εϊμι Ράιαν

Υβέτ Νικόλ Μπράουν

Κάρεν Πίτμαν

Ρος Μπάτλερ

Σανίγια Σίντνεϊ

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.