Header Ads

Η Airbnb προσφέρει σπίτι σε 100.000 Ουκρανούς πρόσφυγες

Ουκρανοί πρόσφυγες

Η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών Airbnb δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο μη κερδοσκοπικός της οργανισμός Airbnb.org θα προσφέρει δωρεάν, προσωρινή στέγαση σε έως και 100.000 πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Μπράιν Τσέσκι και ο Τζο Γκέμπια, ο πρόεδρος της Airbnb.org, έχουν στείλει επιστολές στους ηγέτες της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Γερμανίας και της Ουγγαρίας προσφέροντας βοήθεια όσον αφορά στη στέγαση των προσφύγων. 

Τουλάχιστον 300.000 Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν εισέλθει μέχρι στιγμής στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα και το μπλοκ πρέπει να προετοιμαστεί για εκατομμύρια πρόσφυγες ακόμη, δήλωσαν ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΕ και της Γαλλίας.

Η Airbnb.org, η οποία παρέχει προσωρινή διαμονή σε άτομα κατά τη διάρκεια της κρίσης, θα συνεργαστεί στενά με τις κυβερνήσεις για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αναγκών σε κάθε χώρα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής μακροχρόνιων διαμονών.

Οι διαμονές θα χρηματοδοτηθούν από την Airbnb, τους δωρητές του Ταμείου Προσφύγων Airbnb.org και τους οικοδεσπότες της Airbnb.org.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.