Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο

Αγαπητές φίλες και φίλοι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Σε έκτακτη σύγκλησή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποφάσισε ομόφωνα:



1. Την κατάθεση πρότασης νόμου, με ένα μόνο άρθρο, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία αντισυνταγματικά κατέθεσε ο πρωθυπουργός.
2. Την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, με την υπογραφή των 18 βουλευτών, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης, να στηρίξουν την πρόταση μομφής.

Όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα.

Καλούμε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να υπογράψουν την πρόταση μομφής κατά της τρικομματικής κυβέρνησης. Οι ΑΝΕΛ δεν έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό των Βουλευτών για την καταθέση της χρειαζόμαστε την αντιπολίτευση. Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα.

(από το προφίλ της Ραχήλ Μακρή στο facebook)
Από το Blogger.