Header Ads

Κοζάνη: Ορκωμοσία δημάρχου και νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού

βελβεντο

«Η δημοτική αρχή Βελβεντού θα πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια και της νέας θητείας της, υπηρετώντας τον δήμο με σύνεση, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, εργατικότητα και διαφάνεια». Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, στην ομιλία του κατά τη χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Καλλιόπης Βέττα, του νέου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη και των δημάρχων: Σερβίων, Χρήστου Ελευθερίου και Βοϊου, Χρήστου Ζευκλή.

Ο κ. Στεργίου δήλωσε βέβαιος ότι «και οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων, θα εργαστούν με την ίδια διάθεση ώστε όλοι μαζί να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δημότες». Την τετραετία που πέρασε ο δήμος Βελβεντού, μετά την επανασύστασή του, στάθηκε στα πόδια του, ανέφερε ο κ. Στεργίου, τονίζοντας πώς, τη νέα πενταετία θα πρέπει η δημοτική αρχή να εργαστεί πιο σκληρά για να βάλει τον δήμο σε τροχιά πρόσθετης ανάπτυξης εξωστρέφειας. Καλείται να μετατρέψει τις τεράστιες δυσκολίες, στο γενικότερο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, σε ελπίδα και προοπτική, με τις προτεραιότητές της να καθορίζονται από τις ανάγκες των δημοτών, οι οποίοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα.

Το Βελβεντό, είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του, «μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τη ζωή των πολιτών στην επαρχία, που αποδεκατίστηκε από τις πολιτικές αστυφιλίας».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.