Header Ads

Χριστουγεννιάτικη “μαγεία” με τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Τρίτη 19.12.2023

3-pageA4-back

Με εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, συμμετέχει το Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, στις Χριστουγεννιάτικες Δράσεις του Δήμου, στον χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Από τις 18.00 έως τις  20.00,  ο 3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός παρουσιάζει την αφήγηση του παραμυθιού: «Ένα παράξενο χριστουγεννιάτικο δέντρο», της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν, μουσικοκινητικά παιχνίδια εμπνευσμένα από το παραμύθι, στολισμός ενός παράξενου δέντρου, ομαδική εργασία κολάζ και κατασκευής Χριστουγεννιάτικου δέντρου και ατομική κατασκευή ενός δέντρου με χιονονιφάδες.

Πτολεμαΐδα: Παραμυθένια Χριστούγεννα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη -Τρίτη 19/12/23

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας μεταφέρονται σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, οι  χριστουγεννιάτικες  δράσεις του Δήμου Εορδαίας. Από τις 17.30 έως τις 19.30, στην εκδήλωση «Παραμυθένια Χριστούγεννα στη

Βιβλιοθήκη», θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών της βιβλιοθήκης και θα γίνει παρουσίαση χριστουγεννιάτικων κατασκευών με θέμα το Βιβλίο.

Γρεβενά: «Ένα δέντρο μια φορά», στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη – Τρίτη 19.12.2023

Η ταινία «Ένα δέντρο μια φορά…», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, θα προβληθεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δράσεων της Βιβλιοθήκης. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 19.12.2023, στις 18:30 και απαιτείται προεγγραφή. 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.