Header Ads

Κοζάνη: Δράση προσφοράς και αγάπης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου

403625877_1077762380304360_4302827227232681099_n

Με τη διανομή δεμάτων με τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι σε οικογένειες της διπλανής πόρτας, που βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση, ολοκληρώνεται η δράσης προσφοράς και αγάπης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης. Η διανομή θα γίνει σήμερα Τέταρτη 20/12, το πρωί στο στέκι του Συλλόγου.

Εδώ και 10 χρόνια προσφέρουν σε περισσότερες από 100 οικογένειας βοήθεια εξασφαλίζοντας το γιορτινό τραπέζι με όλα όσα χρειάζονται για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Με το «Μαγαζάκι της προσφοράς» και τον κουμπαρά του, κατάφερε και πάλι να πετύχει με δράσεις, με πρωτοβουλίες και προσφορές ευαίσθητων πολιτών , τη στήριξη σε πάνω από 100 οικογενειες της διπλανής πόρτας στην πόλη της Κοζάνης με ένα πλήρες και αξιοπρεπές διπλό δέμα για τις ανάγκες των γιορτινών ημερών που παραδόθηκαν. Ακόμη προσφέρουν και στα 60 παιδιά του δεκατιανού των Δημοτικών Σχολείων της πόλης Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού στην πόλη, έχει φιλοξενήσει τα περισσότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων όπως ονομάζεται ο χώρος.

Ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης Τάσος Γκλούμπος μιλώντας στην ΕΡΤ εν όψει της παράδοση των δεμάτων σήμερα τόνισε ότι για μας σήμερα είναι τα Χριστούγεννα. Τα δέματα περιλαμβάνουν 25 είδη διατροφής καθώς και δώρα για τα παιδιά των οικογενειών. Η πόλη και οι άνθρωποι της για μια ακόμη φορά καταφέρνουν να υλοποιήσουν μέσα από ένα δίκτυο αγάπης και αλληλεγγύης μια δράση και να σταθούν δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.