Header Ads

Δ. Μακεδονία: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

[362510] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε συνολικά 16 εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στη Δυτική Μακεδονία, στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εγγραφούν ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο επιθυμούν, από τις 08:00 έως τις 20:00.

Στην ΠΕ Κοζάνης θα λειτουργήσουν 9 εκλογικά τμήματα:  Στην Κοζάνη, στο  Εργατικό κέντρο (στην οδό Ζαφειράκη 4 και Πλακοπίτη).  Στην Πτολεμαΐδα στο δημαρχείο Εορδαίας (στην οδό 25ης Μαρτίου 15). Στο Δημαρχείο Σερβίων. Στη Σιάτιστα στο Κουκουλίδειο Πνευματικό κέντρο. Στην Αιανή στον χώρο του πρώην δημαρχείου. Στο Πνευματικό κέντρο Άνω Κώμης. Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Τσοτυλίου. Στο Πρώην δημαρχείο στη Νεάπολη. Και στην αίθουσα Βούγια, στον Πεντάλοφο.

Στην ΠΕ Φλώρινας θα υπάρχουν 3 εκλογικά τμήματα: Στο Εργατικό κέντρο Φλώρινας, στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου και στο Παλαιό δημαρχείο Πρεσπών.

Στην ΠΕ Καστοριάς θα λειτουργήσουν 2 εκλογικά τμήματα:  Στο Κτίριο «Βοήθεια στο σπίτι» στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Στην ΠΕ Γρεβενών θα υπάρχουν επίσης 2 εκλογικά τμήματα: Στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην πόλη των Γρεβενών και στο Δημαρχείο Δεσκάτης.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μάνος Γαβριηλίδης, κάλεσε τα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος, να προσέλθουν μαζικά να ψηφίσουν στις εκλογές, για την ανάδειξη προέδρου, στηρίζοντας και ενισχύοντας έτσι το νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.