Header Ads

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Η Δικαστική αστυνομία «καθυστερεί» την προκήρυξη για τις 1800 μόνιμες προσλήψεις

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Η Δικαστική αστυνομία «καθυστερεί» την προκήρυξη για τις 1800 μόνιμες προσλήψεις

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Dnews για την καθυστέρηση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ, 2ΓΒ023 και τις 1800 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Dnews που αφορά την καθυστέρηση της προκήρυξης 2ΓΒ2023 και τις μόνιμεςθέσεις εργασίας στο δημόσιο, αναφέροντας ότι:

«Επειδή πολλοί ρωτούν για την προκήρυξη ΤΕ των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού, ενημερώνω για τα εξής:

Η προκήρυξη είναι έτοιμη, αφού λάβαμε και τη σύμφωνη γνώμη των 116 φορέων στους οποίους ανήκουν οι προκηρυσόμενες θέσεις.

Πλην όμως,, η επικείμενη σήμερα ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δικαστική αστυνομία σε συνδυασμό με το αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης να γίνει η πρόσληψη 31 υπαλλήλων ΤΕ του πολιτικού προσωπικού της δικαστικής αστυνομίας μέσω των επιτυχόντων του διαγωνισμού, θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες η αποστολή στο Τυπογραφείο ώστε να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ο νόμος, να εκδοθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις υλοποίησης (Υπ. Οικονομικών κ.λπ.) και βέβαια να ενσωματωθούν οι οι θέσεις αυτές με τα προσόντα τους στην όλη προκήρυξη. Εκτιμώ ότι η προκήρυξη θα αποσταλεί στο Τυπογραφείο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας».

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΘΕΣΕΙΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.