Header Ads

Κοζάνη: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Περιπολικό της ΕΛΑΣ

Κοζάνη: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Κοκαΐνη, σε 2 συσκευασίες, συνολικού μεικτού βάρους 11,1 γραμμαρίων, είχαν στην κατοχή τους δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, εκτός από την κοκαΐνη, βρέθηκαν επίσης, σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών (-3- καλαμάκια με

υπολείμματα κοκαΐνης), δοχείο με υπολείμματα κοκαΐνης και 6 δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Κοζάνη: Συνελήφθη 50χρονος για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (09-09-2023), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 50χρονος Έλληνας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στον 50χρονο, στην Κοζάνη από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους 8 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (10-09-2023) το πρωί στο σπίτι του 50χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 δισκία χαπιών, άγνωστης δραστικής ουσίας, η σύσταση των οποίων ερευνάται.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.