Header Ads

Ρόμπι Γουίλιαμς: Υπήρχε συμβόλαιο για τον θάνατο μου στο απόγειο της καριέρας μου

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στο Melbourne Grand Prix Circuit για τον αγώνα της Formula 1 στις 12 Μαρτίου 2020 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι ένας δολοφόνος είχε προσληφθεί για να τον σκοτώσει στο απόγειο της καριέρας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη The Mirror, ο βραβευμένος με Brit Award τραγουδιστής μίλησε για τα μειονεκτήματα της φήμης, όπως μια σοβαρή απειλή για τη ζωή του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Ποτέ μα ποτέ δεν το έχω πει αυτό, αλλά υπήρχε στο παρελθόν συμβόλαιο θανάτου με το όνομα μου. Δεν το έχω ξαναπεί δημοσίως».

Τελικά όπως εξήγησε στην πορεία και με την παρέμβαση τρίτων το «συμβόλαιο» έπαψε να ισχύει.

«Έχω τους κατάλληλους φίλους. Αυτά συμβαίνουν στο παρασκήνιο όταν γίνεσαι διάσημος. Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν σε γελοίο βαθμό διάσημος, διάσημος τύπου Μάικλ Τζάκσον. Έγινα διάσημος όταν ήμουν 17 ετών, δημιούργησα boyband στα 16. Όταν ήμουν 21, έφυγα και μετά έκανα σόλο καριέρα, πούλησα 80 εκατομμύρια άλμπουμ, κράτησα το ρεκόρ των περισσότερων εισιτηρίων σε μια μέρα για περιοδεία. Η υπερβολική φήμη και η υπερβολική επιτυχία φέρνουν άγχος, κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές».

Ο Ρόμπι Γούλιαμς σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες για την προώθηση του άλμπουμ Escapology

Σήμερα ο Ρόμπι Γούλιαμς περνάει τον περισσότερο χρόνο στο Λος Άντζελες καθώς προτίμησε την ανωνυμία και τη μικρότερη αναγνωρισιμότητα, κάτι που, όπως λέει του προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θέλω να μπορώ να πηγαίνω σε όλα τα νορμάλ μέρη που δεν μπορώ να πάω γιατί κάποιοι θέλουν να με σκοτώσουν. Χρειάζεται κάποιος χρόνος να το αποδεχτείς αυτό», είπε μιλώντας στο podcast This Past Weekend.

«Έχω άγχος και δεν μου αρέσει να συναντώ αγνώστους, αλλά οι άγνωστοι θέλουν να με συναντήσουν και νιώθω πολύ άβολα γι′ αυτό. Και μόνο που το σκέφτομαι μου προκαλεί άγχος».

Και συνέχισε λέγοντας, «Ήρθα στην Αμερική για να προωθήσω ένα άλμπουμ. Και είμαι στο Μιλγουόκι και κάνω ραδιόφωνο στις επτά η ώρα το πρωί και έχω ήδη εκατομμύρια στην τράπεζα και χιλιάδες θαυμαστές και είμαι σε κατάθλιψη και γεμάτος άγχος. Και ενώ περιοδεύω την χώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι που μου προκαλεί όλα τα ψυχολογικά προβλήματα».

«Τότε ήταν που αποφάσισα να γυρίσω την πλάτη σε όσα μου προσφέρει η Αμερική και να ζήσω μέσα στην ανωνυμία. Και το απολαμβάνω πραγματικά. Μόνο που όταν επιστρέφω στην πατρίδα μου, θυμάμαι ότι δεν έχω ανωνυμία εκεί και αυτό μου προκαλεί άγχος και κατάθλιψη και τότε επιστρέφω στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με την σύζυγο του Αΐντα Φίελντ το 2018.

Ο Ρόμπι Γούλιαμς έγινε ζευγάρι με το μοντέλο Αΐντα Φίελντ το 2006 και παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα.

Μαζί, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον οκτάχρονο Τέντι, τον πεντάχρονο Τσάρλι, την τρίχρονη Κοκό και τον μικρότερο γιο τους Μπο, ο οποίος θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του τον επόμενο μήνα.

Από τότε που έφυγε από τους Take That, ο Ρόμπι Γούλιαμς έχει κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το εορταστικό «The Christmas Present» που κυκλοφόρησε το 2019.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.