Header Ads

Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Η «επίθεση της ημέρας» από Πολάκη κατά Γεωργιάδη

.

Διακοπή της συνεδρίασης στη Βουλή σχετικά με νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, λόγω επεισοδίου με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Ο Π. Πολάκης ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να μιλά για τη Novartis και να επιτίθεται κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, να τον προειδοποιεί πως δεν είναι αυτό το θέμα και ότι θα του έκλεινε το μικρόφωνο αν συνέχιζε. Ο κ. Πολάκης συνέχισε να μιλά για τη Novartis, με αποτέλεσμα το κλείσιμο του μικροφώνου του- ωστόσο μετά συνέχισε την ομιλία του, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του, με τον κ. Αθανασίου να διακόπτει τη συνεδρίαση και να λέει πως το θέμα θα πρέπει να χειριστεί ο πρόεδρος της Βουλής.

Σχετικές αναρτήσεις έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο στο Facebook για «εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες»: «Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες . Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυα την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!!! Ειχε ζητήσει ο ιδιος να του απαντήσουμε. Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!!! Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!».

«Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι» έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.