Header Ads

Προσλήψεις στη σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού

Προσλήψεις στη σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού.

Την πρόσληψη ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του Σχολείου Βασικής Τεχνικής Κατάρτισης του Βασικού Τμήματος Ανθυπολοχαγών Μηχανικού της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων -που θα διεξαχθεί από 7 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2022-, προκήρυξε η Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 9 θέσεων καθηγητών θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την 1η Φεβρουαρίου 2022 μέχρι και την 11η Φεβρουαρίου 2022, προσωπικά στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξ/κών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ.

Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: «Σχολή Τεχνικής Εκπαιδεύσεως Αξ/κών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ)», οδός Παπαδιαμαντοπούλου 190, Τ.Κ. 15773, ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο 11 Φεβρουαρίου 2022.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε αίτηση ή έγγραφο.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.