Header Ads

Υπόθεση Γκρίνγουντ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε να πουλάει προϊόντα του, αλλά τον πληρώνει μέχρι στιγμής κανονικά

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, εκτός της ανακοίνωσης ότι ο παίκτης θα απουσιάσει από τις προπονήσεις στην υπόθεση του Μέϊσον Γκρίνγουντ.

Να θυμίσουμε ότι τον παίκτη κατήγγειλε η σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό και τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι συνελήθη, όμως η ομάδα του προχώρησε ένα ακόμα βήμα στην υπόθεσή του.

Αφαίρεσε τα προϊόντα που φέρουν το όνομά του από τα ηλεκτρονικά καταστήματά της. Όμως δεν έχει κάνει γνωστή καμία εσωτερική τιμωρία ή κάτι παραπάνω, πράγμα που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αμείβεται στο τέλος κάθε εβδομάδας με το ποσό των 120.000 ευρώ το οποίο αναφέρεται στο συμβόλαιό του.

Το τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι άγνωστο ακόμα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η υπόθεση αυτή θα έχει άμεσες εξελίξεις, που δεν αποκλείεται να τον θέσουν και εκτός όμαδας οριστικά και φυσικά τότε θα διακοπεί και το συμβόλαιό του και οι πληρωμές του. Οι εξελίξεις αναμένονται από όλους και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πολλές παραμέτρους της υπόθεσης. Μένει να αποδειχτούν όλες οι καταγγελίες και τότε ο παίκτης θα τεθεί οριστικά στο περιθώριο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του δεν προσέλαβε δικηγόρο για την υπεράσπισή του, αλλά αυτό το έκανε ο ίδιος με προσωπικά έξοδά του.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.