Header Ads

Κίνδυνος για τον Τζόκοβιτς να χάσει και το Ρολάν Γκαρός

Σοβαρός κίνδυνος να χάσει και το Ρολάν Γκαρός υπάρχει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με ότι ισχύει μέχρι στιγμής ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο γαλλικό τουρνουά, που είναι προγραμματισμένο από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου αν επιμένει να μην εμβολιαστεί. Κι’ αυτό γιατί η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως για την  είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός για όλους, αθλητές, θεατές γηγενείς και ξένους.

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, παρότι προ ημερών άφηνε «παράθυρο» για τους ανεμβολίαστους, αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρη σε τοποθέτησή της στο Twitter.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο», ανέφερε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση.

Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τι θα ισχύει τον Μάϊο, αλλά και τι απόφαση θα πάρει ο Σέρβος τενίστας. Θα επιμείνει στο να μην εμβολιάζεται ή θα αλλάξει άποψη και θα κάνει το εμβόλιο. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.