Header Ads

Κοζάνη: Σε τρεις ημέρες θα αποκατασταθεί η πρόσβαση στο Καταφύγιο (βίντεο)

Σε τρεις ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βελβεντού, η αποκατάσταση της πρόσβασης για τον οικισμό του Καταφυγίου, που λόγω του ύψους του χιονιού έχει αποκοπεί, ενώ οι τέσσερις μόνιμοι κάτοικοι που διαμένουν το χειμώνα, παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ήδη το συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με μπουλντόζα και φορτοεκσκαφέα, με τη βοήθεια υλοτόμων από το Δήμο εργάζονται για τον αποχιονισμό του δρόμου από την Αγία Κυριακή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σήμερα μάλιστα κατάφεραν να φθάσουν κοντά στη διασταύρωση για το Ελατοχώρι, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παράλληλα δεύτερο συνεργείο με μηχανήματα και υλοτόμους εργάστηκε για τον αποχιονισμό του δρόμου στην περιοχή της διασταύρωσης προς Κατερίνη, ενώ συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ εργάζεται για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το χιόνι φτάνει στο 1 μέτρο μέσα στο χωριό και ξεπερνά τα 2 στην ορεινή περιοχή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την ίδια ώρα, συνεργεία του Δήμου Βελβεντού εντόπισαν και επισκεύασαν το σπάσιμο στον εξωτερικό αγωγό ύδρευσης σε σημείο μέσα στο πυκνό δάσος, κοντά στον Θολόλακκα και στα 1.350 μ. υψόμετρο. Έτσι σε μερικές ώρες θα είναι και πάλι πλήρες από νερό το δίκτυο ύδρευσης του Βελβεντού.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.