Header Ads

Καστοριά: Προμήθεια Οικίσκου Αντιμετώπισης της Πανδημίας

Η προμήθεια νέου Οικίσκου, ύψους 8.000€, για τις Ανάγκες Αντιμετώπισης της Πανδημίας για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς “ο έντονος συνωστισμός που προκαλείται τόσο στο Κέντρο Υγείας (Κ.Υ) Καστοριάς όσο και στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού λόγω του μεγάλου όγκου ιχνηλάτησης μαθητών, εκπαιδευτικών, αλλά και όλων των πολιτών, δημιουργεί την ανάγκη ενός 3ου σημείου ελέγχου για τον Κορονοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Το νέο σημείο, θα βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς, στο πάρκο «Κυκλοφοριακής Αγωγής» και αναμένεται να αποσυμφορήσει τα ήδη υπάρχοντα σημεία ελέγχου της περιοχής, ενώ ο χώρος στάθμευσης που υπάρχει θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Πρόκειται για έναν οικίσκο τύπου isobox με στατική επάρκεια, διαστάσεων 3 μ. Χ 5 μ., μονόχωρο, με παροχή ρεύματος και νερού, κλιματιστικό, νιπτήρα και γενικά όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και λοιπές εγκαταστάσεις, ώστε να είναι κατάλληλος, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες, να χρησιμοποιηθεί ως σημείο δειγματοληψίας για test Covid.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.