Header Ads

Κοζάνη: Παράταση μιας μέρας στο πανηγύρι Δρεπάνου λόγω καιρικών συνθηκών

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η εμποροπανήγυρης στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου του Δήμου Κοζάνης, με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος, μετά από 2 χρόνια μη διεξαγωγής του, λόγω κορονοϊού. Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Κοζάνης το πανηγύρι του Δρεπάνου παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών.

Επίσης, η πρόσβαση στο λούνα παρκ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά, το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου, από τις 5:00 έως τις 6:30 το απόγευμα.150 εκθέτες έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα τους από τις προηγούμενες μέρες, όπως και τα παιχνίδια του λούνα παρκ, αλλά και τις υπαίθριες ψησταριές, που παρά τις δύσκολες συνθήκες αρκετός ήταν ο κόσμος χθες και σήμερα, που επισκέφτηκε το πανηγύρι και τον ναό της Αγίας Τριάδας στο Δρέπανο Κοζάνης.

Πλήθος πιστών αναμένεται να προσέλθει, επίσης στον πανηγυρικό εσπερινό σήμερα το απόγευμα, αλλά και στην αυριανή πανηγυρική θεία λειτουργία, ενώ ανοιχτός παρέμενε όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Κάλεσμα στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής έκανε ο Πρόεδρος του χωριού Φώτης Παπαδημητρίου να επισκεφτούν την εμποροπανήγυρη του Δρεπάνου ζητώντας παράλληλα να στηρίξουν οικονομικά και τον ναό, που αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.