Header Ads

Πτολεμαΐδα: Απάντηση της Μ. Αντωνιάδου στην Αξιωματική Αντιπολίτευση

Ένδεια επιχειρημάτων γιατί δεν βρίσκει να προσάψει τίποτε στη Δημοτική Αρχή καταλόγισε, στην απάντηση της προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου.

Στη μακροσκελή αναφορά της, μεταξύ άλλων, και στα περί «σκανδάλου απληστίας» αντέταξε την κατάσταση στα σχολεία σε περίοδο πανδημίας που λειτούργησαν χωρίς να ασκηθεί πίεση σε κανέναν διευθυντή και να του αρνηθεί βοήθεια, καλώντας την μείζονα Αντιπολίτευση να ελέγξει όλα τα τιμολόγια πώλησης όπως και κάθε ενδιαφερόμενο.

Επισημαίνει ακόμη η κ. Αντωνιάδου πως «ουδέποτε εκμεταλλεύτηκα τη θέση προς ίδιον όφελος», έγινε μεγάλο έργο στα σχολεία με ορθολογικό καταμερισμό των πόρων, ενώ, υπογράμισε πως τις αποφάσεις υπέγραφαν και μέλη του συνδυασμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Υποστήριξε ακόμη ότι η επιχείρηση της δεν αποκόμισε κέρδη, σε αντίθεση με την κ. Τερζοπούλου που την περίοδο της πανδημίας εντάχθηκε σε πρόγραμμα της περιφέρειας με γενναίες επιδοτήσεις. Έκανε ακόμη λόγο για «εμπάθεια» και «μένος» στο πρόσωπο της, ζήτησε από την παράταξη να ανακαλέσει και να «πάψει να διαδίδει αναλήθειες σε βάρος της» επιφυλασσόμενη στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος της, και τον λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.