Header Ads

Τ. Θεοδωρικάκος: Από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη ασφάλεια η Δυτική Μακεδονία

Η Δυτική Μακεδονία είναι από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε από την Κοζάνη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξερχόμενος από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

“Η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας αλλά και βασικό μέλημα για την Ε.Α”, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, υπογραμμίζοντας ότι δίνεται προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, σε μια Περιφέρεια όπου υπάρχει εκτεταμένη διασυνοριακή γραμμή.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε ακόμα στις συνέπειες από την πανδημία, στα αυξημένα φαινόμενα οικογενειακές βίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος και των ηλεκτρονικών απατών, όπου θα γίνουν καμπάνιες για την ενημέρωση των πολιτών ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Τέλος σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή υπογράμμισε ότι ενισχύεται συνεχώς και με το νεοϊδρυθέν αστυνομικό τμήμα Βελβεντού που εγκαινιάζεται σήμερα, όπως και με τα αστυνομικά μέγαρα Γρεβενών κ Καστοριάς που παραδίδονται σε λίγο καιρό.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε και για την Πανεπιστημιούπολη Δυτικής Μακεδονίας την οποία και επισκέφτηκε αμέσως μετά.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.