Header Ads

Επιθεώρηση των εργοταξιων φυσικού αερίου σε Φλώρινα και Καστοριά από την ΔΕΔΑ

Τα εργοτάξια φυσικού αερίου σε Φλώρινα και Καστοριά θα επιθεωρήσει κλιμάκιο της ΔΕΔΑ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μάριο Τσάκα ενώ θα έχει κύκλο επαφών με εκπροσώπους θεσμικών, παραγωγικών και οικονομικών φορέων.

Σημερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου το κλιμάκιο θα βρίσκεται στη Φλώρινα όπου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο φυσικού αερίου ενώ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων, στις 18:00 το απόγευμα.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα επιθεωρήσει το εργοτάξιο φυσικού αερίου ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς, Ιωάννη Κορεντσίδη και εκπροσώπους τοπικών φορέων, στις 19:00 .
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα διευθετηθούν ζητήματα αναφορικά με το πρωτοποριακό project «Χωριό Υδρογόνου» της ΔΕΔΑ. Πρόκειται για το πρώτο πιλοτικό έργο στην Ελλάδα για την παραγωγή, διανομή και χρήση του υδρογόνου από φυσικό αέριο, το οποίο αφορά στην πλήρη κάλυψη των αναγκών σε ρεύμα και θέρμανση ενός οικισμού στη Δυτική Μακεδονία

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.