Header Ads

Καναδή έβγαζε selfie ενώ το αυτοκίνητό της βυθιζόταν στα παγωμένα νερά ποταμού

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες μιας νεαρής Καναδής που ποζάρει για selfies, ανεβασμένη στο καπό του αυτοκινήτου της που βυθιζόταν στα παγωμένα νερά ενός ποταμού στον Καναδά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα την περασμένη Κυριακή στην Οττάβα όταν οι πολικές θερμοκρασίες που έπληξαν την περιοχή, μετέτρεψαν τον ποταμό Ριντό σε παγοδρόμιο.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισαν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να απορούν με την αναισθησία της νεαρής οδηγού, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα.

«Όταν ο πάγος άρχισε να σπάει και το κίτρινο αυτοκίνητό της βυθιζόταν, εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβηκε στην οροφή του οχήματος για μία selfie. Την ίδια ώρα, υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να την σώσουν», αναφέρει η New York Post.

«Είναι πάνω από το αυτοκίνητο», ακούγεται να λέει ένας ανήσυχος κάτοικος σε βίντεο που τραβήχτηκε από το μέρος όπου βυθιζόταν το όχημά της την ώρα που δύο άνδρες ετοιμάζονταν να τη βοηθήσουν στέλνοντάς της ’ένα καγιάκ.

Σε άλλο βίντεο, η γυναίκα έχει ήδη μπει στο καγιάκ καθώς ένας άνδρας την βγάζει στα ρηχά. Τότε ένας άντρας της λέει: «Μην πηγαίνεις προς το αυτοκίνητο, σε παρακαλώ έλα πιο κοντά» με την κοπέλα να δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Ήμασταν στον ποταμό Ριντό όταν το αυτοκίνητο βυθίστηκε στο ποτάμι. Ήμουν σοκαρισμένη με το πόσο γρήγορα βυθιζόταν…!», έγραψε στο Twitter η Τζούλι Μπάουμαν.

Στην περιοχή έσπευσαν ένα ασθενοφόρο κι ένα περιπολικό της αστυνομίας, ωστόσο, όταν έφτασαν, η γυναίκα είχε ήδη σωθεί.

Η άγνωστη γυναίκα με το κόκκινο παλτό και τον γκρι σκούφο βγήκε σώα και αβλαβής, ενώ το αυτοκίνητό της χάθηκε στα παγωμένα νερά στις 4.30 μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.