Header Ads

Οπαδοί QAnon πιστεύουν ότι ο JFK μεταμφιέστηκε σε Τραμπ σε προεκλογική ομιλία

Φαίνεται πως καμμία θεωρία συνωμοσίας για τους οπαδούς του κινήματος QAnon δεν είναι υπερβολική.

Και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς πιστεύουν πως όχι μόνο ο Τζον Φ. Κένεντι ζει, αλλά μεταμφιέστηκε σε Ντόναλντ Τραμπ το Σαββατοκύριακο για να παραστεί σε προεκλογική ομιλία στην πόλη Φλόρενς της Αριζόνα.

Και για να το στοιχειοθετήσουν ο αρχηγός των QAnon, Μάικλ Πρότζμαν, ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ φαινόταν πιο κοντός από όσο θα έπρεπε, ανέφερε το Vice News.

«Ήταν εμφανές ότι δεν ήταν ο Τραμπ», είπε ο Μάικλ Πρότζμαν αναφερόμενος στην όπου ο πρώην πρόεδρος κάλεσε στη σκηνή τον υποψήφιο κυβερνήτη της Αριζόνα, Κάρι Λέικ.

Βέβαια οι απόψεις διίστανται καθώς ο Ρον Γουότκινς, που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ξεκίνησε το κίνημα QAnon, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν κάποιος σωσίας στην συγκέντρωση αλλά ό ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κένεντι δεν ήταν ο μόνος νεκρός που υποτίθεται ότι υποστήριξε τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Τραμπ για εκλογική νοθεία στην Αριζόνα, καθώς ένας από τους οπαδούς του Μάικλ Πρότζμαν ισχυρίστηκε επίσης ότι είδε τον Τουπάκ Σακούρ αλλά και τον Κόμπι Μπράιαντ. 

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι QAnon κάνουν αναφορά στον 35ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αφού στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο γιός του Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ θα αναστηθούν για να βοηθήσουν τον Τραμπ να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.