Header Ads

Ρωσία: Η εκκλησία στο πλευρό μιας pole dancer που χόρευε δίπλα σε παρεκκλήσι

Το βίντεο μιας pole dancer ερευνά η ρωσική αστυνομία στην πόλη Τζέρζινσκ της περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ, που βρίσκεται περίπου 370 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.

Στο βίντεο, το οποίο έγινε viral στο Διαδίκτυο, βλέπουμε τη Αλιόσα Κατσάν να χορεύει δίπλα σε ένα παρεκκλησι σε μια χιονισμένη πλατεία της πόλης των 234.000 κατοίκων.

Η νεαρή, με το καλλίγραμμο σώμα, έκανε την προπόνησή της μια χειμωνιάτικη ημέρα και ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram. Παρά το γεγονός ότι δεν της έχει επιδοθεί καμία επίσημη καταγγελία, η τοπική αστυνομία ερευνά το θέμα.

Σύμφωνα με το RT, τον τελευταίο χρόνο έχουν διωχθεί αρκετοί πολίτες λόγω ασεβής συμπεριφορας για πράξεις τους κοντά σε εκκλησίες. Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο, ένας μπλόγκερ από το Τατζικιστάν και η Ρωσίδα φίλη του φυλακίστηκαν για δέκα μήνες επειδή προσποιούνταν ότι έκαναν στοματικό σεξ σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου της Μόσχας στην Κόκκινη Πλατεία. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί στην Αγία Πετρούπολη ανακοίνωσαν ότι ερευνούσαν το μοντέλο του Instagram, Ίρα Βόλκοβα , επειδή δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες απέναντι από τον ιστορικό καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ της πόλης.

Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες εναντίον άλλων ατόμων που έχουν κατατεθεί με βάση την «προσβολή των θρησκευτικών συναισθημάτων των πιστών», έναν νόμο που ψηφίστηκε το 2013 όταν το φεμινιστικό πανκ ροκ συγκρότημα Pussy Riot έπαιξε μουσική μέσα στον κεντρικό καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο NewsNN, η Κατσάν εξήγησε ότι το παρεκκλήσι βιντεοσκοπήθηκε κατά λάθος.

Παρά την οργή στο διαδίκτυο, η αρχιεπισκοπή του Νίζνι Νόβγκοροντ δεν διαμαρτυρηθηκε, εξηγώντας ότι δεν είδε τίποτα προσβλητικό στο βίντεο.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.