Header Ads

Τζώρτζης Μονογυιός- Τροχαίο με Ferrari: Τι λέει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή ΝΔ, οδηγώντας τη νέα του Ferrari, δύο χλμ από το σημείο παραλαβής της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως το όχημα βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε πινακίδα, έπεσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Σε οπτικό υλικό  διακρίνονται περαστικοί να τρέχουν προς το αυτοκίνητο που έχει τυλιχτεί στις φλόγες για να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες. Η σύζυγός του βγήκε από τα συντρίμμια και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με σοβαρά τραύματα.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα» τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση αναφορικά με το τροχαίο εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημειώνει ότι το δικηγορικό του γραφείο εκπροσωπούσε  μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον επιχειρηματία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε «οξυτάτη αντιδικία» μέχρι και την ώρα του θανάτου του με πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί. Το δικηγορικό γραφείο τονίζει ότι δεν πρόκειται για τη γυναίκα που τραυματίστηκε στο τροχαίο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η οποία είναι η σύζυγός του.

Η ανακοίνωση του γραφείου

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της –  με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο.

Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

Με πληροφορίες από ertnews.gr,dikastiko.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.