Header Ads

Βρετανία: Αναζητείται «βασιλιάς» σε απομονωμένο νησί για να διαχειριστεί την μοναδική του παμπ

Το νησί Πιέλ βρίσκεται στον κόλπο Μορεκάμπρε, περίπου μισό μίλι από το νότιο άκρο της χερσονήσου Φάρνες στη διοικητική κομητεία Κάμπρια στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί υπάρχει μια παμπ 300 ετών η οποία αναζητά απεγνωσμένα μάνατζερ, αφού οι προηγούμενοι μισθωτές κατήγγειλαν το συμβόλαιό τους

Η δουλειά του υποψήφιου διευθυντή του Ship Inn μπορεί να μοιάζει απλή αλλά δεν είναι καθώς θα πρέπει να ακολουθήσει την παράδοση και να στεφθεί «μονάρχης» του νησιού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο που διαχειρίζεται το νησί Πιέλ ώστε να μισθώσει to Ship Inn για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του μισθωτή είναι να αναλάβει την αποκλειστική ευθύνη ενός νησιού που περιλαμβάνει τρία σπίτια, ένα ερειπωμένο κάστρο του 14ου αιώνα και ένα κάμπινγκ. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα είναι υπεύθυνος «για τη λειτουργία του Ship Inn, την συντήρηση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου και τη διαχείριση του κάμπινγκ, της τουαλέτας και των ντους».

Ο νέος μισθωτής δεν θα είναι υπεύθυνος για τις εξωτερικές επισκευές στα κτίρια και τον προβλήτα.

Από τα 1800, όποιος διοικεί την παμπ στέφεται και «Βασιλιάς του Πιέλ», με την τελετή στέψης να προβλέπει ότι ο νέος μονάρχης κάθεται σε μία αρχαία πολυθρόνα, φορώντας ένα κράνος και κρατώντας ένα σκουριασμένο ξίφος, την ώρα που τον λούζουν με κουβάδες μπύρας.

Το νησί είναι προσβάσιμο μόνο με το φέρι. Η αναζήτηση ξεκίνησε τον Ιανουάριο, με ημερομηνία έναρξης εργασίας τον Απρίλιο.

Πηγή: BBC

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.